TOKAT / NİKSAR - Şehit Ömer Halisdemir Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Etiket Sonuçları: ÖZEL EĞİTİM

Ara

İlçemizdeki okullarda özel eğitim hizmetlerinin etkili ve sistemli yürütülmesi, koordinasyonun sağlanması,bireyselleştirilmiş eğitim planları ve programların uygulanması,özel gereksinimli öğrencilerin izlenmesi ,karşılaşılan sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgi alışverişinde  bulunması amacıyla özel eğitim sınıflarıyla kaynaştırma/bütünleştirme eğitimine tabi  oöğrencisi olan okullarımıza okul ziyareti yapılmış olup ayrıca anasınıfı ve 1.sınıflarımızda tarama faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

Kas

Özel gereksinimli öğrencilerimizin davranışsal,sosyal,duygusal ve bilişsel gelişimlerine yönelik işbirliğinin geliştirilmesi ve bilgi alış verişi sağlaması amacıyla sınıfında kaynaştırma/bütünleştirme öğrencisi olup aynı zamanda özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinden yararlanan öğrencilerimizin sınıf/ders öğretmenleri ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde destek eğitim veren öğretmenlerin katılımı ile 'öğrenci merkezli işbirliğini geliştirmek ve öğrencinin eğitsel performansını arttırmak üzere bilgi paylaşımı'temalı çember taplantı düzenledik.

Ock

KAYNAŞTIRMA/BÜTÜNLEŞTİRME YOLUYLA EĞİTİM UYGULAMALARI ULUSAL EYLEM PLANI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.